Ljubimci Forum


Ljubimci Forum logo

 

Marketing - za oglašivače


Obratite se publici koja želi vidjeti vaš oglas! Naše stranice okupljaju interesnu grupu posjetitelja što omogućava maksimalnu izloženost oglasa vašoj ciljanoj publici koja traži i želi kupiti upravo ono što vi nudite.
Cijena oglašavanja na Internetu je povoljnija nego oglašavanje u drugim medijima, a vaš oglas je dostupan 24 sata svakog dana u godini.

Trenutni prosjek dnevnih otvaranja stranica je 67 794 od čega je preko 4 000 jedinstvenih posjetitelja. Nudimo vam oglašavanje na našim stranicama te uvid u potpune rezultate ankete (više o tome dolje) i osiguravamo reklamu (banner) dimenzija 728x90.

Paketi oglašavanja u vrhu Mjesečno
OPCIJA A
100 000 prikazivanja
123,00 kn
OPCIJA B
500 000 prikazivanja
246,00 kn
OPCIJA C
1 000 000 prikazivanja
430,50 kn
  PDV je uključen u cijenu *

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na marketing@gemstudio.hr

Rezultati ankete

Proveli smo anketu sa preko 1000 korisnika našeg foruma vezanu uz kućne ljubimce i njihove vlasnike. Iz ankete smo saznali da 97% naših posjetitelja ima kućnog ljubimca te da je pas najdraži ljubimac od 92% posjetitelja.

Između ostalog anketirane smo ispitali koju hranu najčešće kupuju za svoje ljubimce, među ponuđenima su: B.A.R.F., Belcando, Cesar, Chappy, Darling, Dog Chow, Eukanuba, Friends, Frio, Friskies, Frolic, Gourmet, Hill's, K-9, Kitekat, One, Pedigree, Profilum, ProPlan, Royal Canin, Sheba, TOTW, Vitto, Whiskas, robna marka i druge.

Uz oglašavanje u iznosu većem od 500 kuna, omogućavamo pristup rezultatima anketi. Ukoliko ste zainteresirani za rezultate ankete a ne želite se oglašavati, molimo da nas kontaktirate.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na marketing@gemstudio.hr

* u cijene je uključen PDV

 
IZBORNIK

» O FORUMU

» VETERINARSKI KUTAK

» PREHRANA LJUBIMACA

» ŠKOLOVANJE I ODGOJ

» NAPUŠTENI LJUBIMCI

» GALERIJA

» MARKETINGCopyright © 2010 Ljubimci Forum Powered by: GEM Studio