Ljubimci Forum Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
Rujan 06, 2010, 03:55:41
Forum Pomoć Traži Prijava Registracija
Novosti:
Marketing - za oglašivače
Obratite se publici koja želi vidjeti vaš oglas! Naše stranice okupljaju interesnu grupu posjetitelja što omogućava maksimalnu izloženost oglasa vašoj ciljanoj publici koja traži i želi kupiti upravo ono što vi nudite.
Cijena oglašavanja na Internetu je povoljnija nego oglašavanje u drugim medijima, a vaš oglas je dostupan 24 sata svakog dana u godini.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na marketing@gemstudio.hr

Web Imenik

+  ljubimci-forum
|-+  FCI I - Ovčarski i govedarski psi (osim Švicarskih govedarskih pasa)
| |-+  Ostale pasmine I FCI grupe (Moderatori: Frenchi, JANA)
| | |-+  Talijanski ovčarski pas - MAREMMA AND ABRUZZES SHEEPDOG
« natrag naprijed »
 Str: 1 [2] Dolje Ispis
Autor Tema: Talijanski ovčarski pas - MAREMMA AND ABRUZZES SHEEPDOG  (Posjeta: 4758 )
Maki
Our special friend

Spol: Ženski

Zlato

« Odgovor #15 : Prosinac 10, 2005, 10:58:02 »

Mene isto jako podsjećaju na pirinejce!! icon_biggrin
Stvarno su predivniiii!!
-->
Evidentirano

...once cocker owner, forever cocker owner...

lp,
Marina
Black Angels
Moderator
Developer

~Mooolim??!!~

« Odgovor #16 : Prosinac 11, 2005, 02:12:37 »

sliči na pirinejca,al pirinejac je lipši! icon_lol
-->
Evidentirano

Black Majesty-english cocker spaniel & grand basset griffon vendeen kennel

->  www.blackmajestys.com  <-
mirkec77
Mini user
*

« Odgovor #17 : Kolovoz 30, 2007, 12:57:17 »

a to sam si i misla, pisalo mi u knjizi maremski  icon_wink
mislim da čak ovu pasminu nema nitko u RH, i da je dost rijetka ovak osim vjerojatno u Italiji, budući da je to tal. pasmina
Ima sad 1 cura u dubrovniku jednog od 7mj i prekrasan je.
-->
Evidentirano
toto
Mini user
*

« Odgovor #18 : Listopad 16, 2007, 12:40:01 »

Prije godinu dana kod nas je stigao maremanac, sada ima oko 3 godine, nema rodovnicu iako je uvezen iz Italije, jer bivsi vlasnik nije otisao po nju, jer je malo bijelo klupko narastao i shvatio da to nije pas za stan, nakon sto je promjenio nekoliko udomitelja od kojih je učestalo bježao i gubio se, sada već godinu dana nalazi se kod nas i to je zaista predivan pas, a citirana rečenica ga savršeno opisuje, kad ga pustite u šetnju neočekujete da vam se na poziv odmah vrati. Nas maremanac imao je sreću jer stanujemo u okolici Zagreba, gdje nam se kuća nalazi na brdu dok okolna četiri brda sa šumom nisu naseljena te ih u trku može obići za 5 min., naime potrebna su im prostranstva, po mogućnosti planinska kako bi se istrčali, ne podnose vrućinu ( pokrajina Maremano visoke su planine ), a u kućicu se sklanja samo za vrijeme dok je veliki pljusak, dok kada pada snijeg je najsretniji. Usprkos svojoj veličini maremanac gotovo da nema mirisa, moglo bi se prije reći da ima miris po opranoj ovčjoj vuni, a koliko god bilo blata on će uspjeti ostati bijel.  Imaju predivnu narav, beskrajno su obazrivi sa ljudima i posebno strpljivi sa djecom kao i sa drugim ljubimcima koji su iz njegovog dvorista (sve su to njegove ovčice koje treba čuvati), instinktivno razlikuju namjere nepoznatih mu posjetitelja.
Nama se maremanac dogodio slučajno, bavimo se uzgojem druge pasmine, ali odlučili smo da je to svakako i ubuduće naš pas čuvar.
-->
Evidentirano

toto
Josi
Manager

« Odgovor #19 : Listopad 16, 2007, 11:54:30 »

Toto bilo bi super kad bi nam predstavio svojeg ljubimca uz koju sličicu...

Oni su meni zbilja predivni ovako na prvi pogled,ali nisam imala prilike niti jednog upoznati... heart
-->
Evidentirano

dolce vita
User
**

« Odgovor #20 : Listopad 26, 2007, 11:38:10 »

Citat:
Ima sad 1 cura u dubrovniku jednog od 7mj i prekrasan je.

Baš je divna, bila je kod mojeg susjeda na dresuri i mogu reći da je to zaista prektasna pasmina, jedino kada potpuno odraste vjerojatno će biti veličine kakvog telića  lmao. Nevjerojatno krasan pas i po pričama susjeda kod kojeg je bio, nevjerojatno brzo uči.
-->
Evidentirano
krakonell
New user
*

« Odgovor #21 : Prosinac 29, 2007, 03:42:01 »

pozdrav svima, evo par fotkica jednog navodnog maremanca, koji zivi nedaleko od zapresica. ime mu je sada pedro, bivsi ga je vlasnik ostavio da luta zagorjem u ljetnim mjesecima 2006. jer susjedi- negdje u zagrebu- navodno nisu mogli slusati njegov gromoviti lavez, pa su se bunili. vlasnik se ipak javio na nas telefon kad smo ujesen prosle godine oglasili pronalazak psa na www.suza.hr (nije bio chipiran, bio je posve izgladnio i onemocao, lutao je tjednima, pratio djecu do skole, kao pastir svoje ovcice), ali je priznao da ga ne zeli natrag. tvrdi da je cistokrvni, uvezen iz italije, ali nema papire. nakon sto smo par dana ocekivali pozive zainteresiranih novih vlasnika, odnosno udomitelja, hranili ga i kljukali vitaminima, zakljucili smo ubrzo da ga zelimo zadrzati, zajedno s nasa jos tri psa. pedro je posebna zivotinja, ulijeva neopisivo povjerenje, narocito u kontaktu s djecom, strahujemo samo za zivot postara, odnosno njegova motorica...

-->
Evidentirano
Lipsha
New user
*

Spol: Muški

Luna

« Odgovor #22 : Siječanj 08, 2008, 12:57:21 »

ajme, Pedro je prelijep... stvarno se nadam da ce se jednog dana on i luna parit i da cemo dobit puno malih maremmanaca... Wink steta je sta ih je tako malo kod nas i mislim da bi bilo lijepo kad bi njih dvoje pridonjeli tome da ih bude više jer su stvarno predivna pasmima... Wink
-->
Evidentirano
bibi
Our special friend

moja 3 sunca

« Odgovor #23 : Siječanj 08, 2008, 01:12:33 »

prekrasni su da, ja prvi puta cujem za ovupasminu iskreno i očarala me  pinklove1 pinklove1
-->
Evidentirano

ni Carnegie, ni Vanderbilt ni Astor - svi zajedno nebi mogli prikupit dovoljno novaca kojim bi kupili najmanji djelić moga malog psa...
kety
Super user
**

*Asco*

« Odgovor #24 : Siječanj 27, 2008, 08:50:43 »

Predivna pasmina pinklove1 pinklove1 pinklove1
Da li ju itko ima u Hrvatskoj?
-->
Evidentirano

[img width=95 height=124]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:4DXDNHv-tRbu6M:http://i126.photobucket.com/albums/p87/ElGrunon/samojed/samoyed.
Lipsha
New user
*

Luna

« Odgovor #25 : Siječanj 28, 2008, 01:04:32 »

imam ja ženku Lunu... Wink)
-->
Evidentirano
Lipsha
New user
*

Luna

« Odgovor #26 : Siječanj 28, 2008, 01:05:52 »

evo slikica njezinih.... Wink

http://ljubimci-forum.com/index.php?topic=81033.0
-->
Evidentirano
elif
Our special friend

Ginger, my pride and happiness !

« Odgovor #27 : Siječanj 28, 2008, 09:23:15 »

A Pedro je savrsen  pinklove1
Koji zubi  lmao lmao

Odlicno da ste ga ostavili sebi, jadnicak sta je sve prosao i opet je tako dobar  heart

pusica pusica pusica bijelom ljepotanu!
-->
Evidentirano

Lipsha
New user
*

Luna

« Odgovor #28 : Siječanj 28, 2008, 09:02:12 »

istina.. pedro je preee lijep..... :DD
-->
Evidentirano
 Str: 1 [2] Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Marketing: oglašavanje na forumu