Eh Sheba ipak sam stavila slike

i imam ih oko 40, ali mi se neda smanjivat... Znam mogu preko photobucketa, ali onda su mi premale... Uglavnom imam svega pomalo...

Za početak da znate čije slike gledate poklonite se močnoj kraljici Bobinikkanse republike - madame Bobi

Ok sada možemo početi!
Počet ćemo od kraljice tj. princeze! Neki su je vidjeli, ali evo bio bi red da je i tu predstavim pozdravite madame Bonny - princezu od Bobinikanske republike!

Da, da ljudi moji to je Bobikina čuvena kćer zvana Bonny (pripala je mojoj sestricni)... Bonnyka ima oko 3 godine i bila je jedina smeđa cura (ne samo cura nego i štenac, ali to je ipak muški rod tako da....) u jedinstvenom leglu Čudnouhih Drenovskih Pasa (Bobikina vrsta)...
Onda ja i kraljica (imala sam je čast čak i zagrliti) i da ovo crno vam je rep kraljičine dvorske lude (Crno Zlo)

Ja

što se desilo, ali eto kraljica je dobila brčiće (pogledajte joj samo njuškicu)...

I unormalila se...

Iostale slikice...

Kraljica se u slučaju rata naučila pravit mrtva da bi neprijatelj mislio da je već mrtva pa da je nebi ubio!

(moramo poradit na tome da zatvori oči)
Smješak za kraj

I onda dođe red za dvorsku ludu!
Kraljica se zapravo smilovala pogledu dvorske lude jer je jadna bila siroče...

I neko vrijeme ju je pustila da se izležava...

...Čak i u njenoj košarici...

Čak da bulji u prazno...

...A onda je počela služiti kraljicu i postala je dvorska luda!

Dvorska luda postala je toliko odana kraljici i čak za vrijeme rata je riskirala vlasiti život i otjerala neprijatelja od kraljice ovim zubima... (mislim da bi s ekraljica složila kada bi ovu sliku stavila za avatar)

I došli smo do zle vile (koja je kraljici za rođenmje podarila debljinu)
Upravo se prikrada kako bi vidjela dali je kraljica dobila dovoljnu dozu hrane za danas...

Ali je dvorski podanici zaustavljaju i kažnjavaju!

Pokušava im se suprostaviti!

Ali ne uspijeva i sama ostaje u tamnici! (yeah moj krevet je prestroga tamnica za nju

)

I svi oni su živjeli sretno i zajedno dok ih smrt ne rastaviše... 
Svim kraljičinim podanicima i čitačima ovog topića o dvorskoj ludi, zloj vili i močnoj kraljici!!!
-->